Marketing elemzés » Miért? Kinek? Minek? Mennyiért? 

Mi az a Marketing » Láthatósági » Elemzés?

A Marketing » láthatósági » elemzés nem más, mint egy marketing szakmai szempontok alapján elkészített elemzés a vállalkozásod jelenlegi láthatóságáról.

A szempontok úgy vannak összeállítva, hogy komplex képet kapj az erősségeidről, és a hiányosságaidról. Elemezzük az elhelyezkedésed, a honlapod, a közösségi portálokon való jelenléted, az egyéb online megjelenéseidet, megnézzük SEO ügyileg hol állsz...egyszóval mindent, ami rólad (rólatok) fellelhető. Röviden áttekintjük neked a konkurenciát, sőt, a végén még pár tippel is ellátunk, hogy merre indulj tovább, mik volnának a számodra előnyös fejlődési lehetőségek.

Az elemzés kb. 5-10 oldal terjedelmű, nem az a cél, hogy kisregény legyen belőle, hanem az, hogy a lényeget kiemelve azonnali megértésed legyen, hogy hol vannak elakadásaid.


Mennyibe kerül?

A marketing » okos » elemzés ▶ 75.000 Ft  költségbe kerül a vállalkozásod számára.

Miért ennyi? Igénybe veheted a hatalmas marketing holdingok többszázezer forintos elemzéseit, akik 20-100 oldalon át taglalják a számodra valószínűleg értelmezhetetlen elemzés moduljait, de nem ez a cél.

Manapság annyi ingyenesen hozzáférhető marketing szakmai anyag kering az interneten, számos marketing "guru" (minden tiszteletem az Övék) oldalára fel tudsz regisztrálni, és el tudod kezdeni megtanulni autodidakta módon a marketing csínját binját, ráadásul ez tipikusan az a terület, amiben ma már nincs őstuti megoldás, ami tegnap még jól működött, az ma már nem biztos, hogy kellően hatékony.

Tehát nem az a cél, hogy sokszázezer forintot költs el csak egy elemzésre (azt inkább fordítsd a hirdetésekre), hanem az, hogy gyors és egyértelmű képet kapj magatokról, és ezáltal célirányosan fejleszd a vállalkozásod hiányosságait.


Miért jó neked, ha van egy ilyen elemzésed?

Az elemzés - amint már említettük - kerek egész képet ad, hogy hol vannak erősségeid, és hol vannak hiányosságok.

Alkalmazunk egy pontrendszert is, ami még könnyebben értelmezhetővé és átláthatóvá teszi, hogy mik a fejlesztendő rések.

Az elemzés nem hosszú, és abszolut közérthető. Nincsenek benne bonyolult ábrák, számítások, vagy képletek, nem használunk semmi olyan jelzőt, vagy kacifántos mondatot, amit ne értenél. (ezzel nem leminősíteni szeretnénk, de van a marketingnek olyan szakzsargonja, ami olyan, mintha az illető nem is ebből a galaxisból származna).

25.000 Ft+Áfa befeketetéssel akár saját magad is sínre tudod tenni, meg tudod oldani a vállalkozásod érintő problémákat, ha van már némi marketing tapasztalatod.Kinek van erre szüksége?

Ez nem szükségességi alapon működő szolgáltatás, ez mindenkinek jól jön. (Még magunknak is meg szoktuk csinálni időről időre...). Annak a legoptimálisabb, aki ért valamennyire a marketinghez, végzi vagy végezteti a gyakorlatban, de mégis vannak elakadásaik, vagy kiaknázatlan területei a vállalkozás fejlesztésnek.Hogyan juthatsz hozzá?

Nincs más dolgod, mint online megrendelni a szolgáltatást, és mi 7 munkanapon belül megküldjük neked az elemzést, amit számlánk ellenében átutalással kell kifizetned. ITT» tudod megrendelniMennyi idő amíg megkapom?

A megrendelésedet követően vagy e-mailben vagy telefonon felveszük veled a kapcsolatot. Muszáj két szót beszélnünk, hogy kicsit megismerjünk, hogy mégis milyen attitüddel rendelkezel, mert ugyan az elemzés teljeseb objektív, de mégiscsak a te "álmod" megvalósulásáról fogunk szakmai véleményt alkotni, így a szubjektivitás teljes kizárása nem minden esetben célszerű.

Tehát lényeg ami lényeg, 7 munkanap, míg megkapod e-mailben pdf formátumban az elemzést.Mi történik veled, miután megkapod az elemzést?

Először is a számlánk ellenében ki kell fizetned a 25.000 Ft+Áfa összeget. ☺ Azután - és számodra ez a lényeges - képes leszel átlátni, hogy mik azok a területek amiket fejlesztened kell. Meg lesz a felismerésed, hogy hol kellene a marketing stratégiádon és gyakorlati tevékenységeden módosítani. Ha van már némi marketing tapasztalatod, a megismert elemzés után önállóan tudod majd az elakadásokat optimális mederbe terelni, vagy kijavítani.

Ha netán mégsem boldogulsz egyedül, akkor se csüggedj, hiszen vannak kiegészítő szolgáltatásaink amikkel az elemzés készhez vétele után is a rendelkezésedre állunk. További szolgáltatások ITT »»Milyen támogató szolgáltatásokat tudsz még az elemzésen felül igénybe venni?

  • Ha megkaptad az elemzést, és úgy érzed, hogy jó lenne átbeszélni, illetve lennének még kérdéseid, akkor a ►marketing tanácsadás szolgáltatást javasoljuk!
  • Ha megkaptad az elemzést, és fogalmad sincs, vagy nagyon bizonytalan vagy, hogy hogyan kellene a céljaidat elérni, akkor a ►marketing asszisztencia havonta igényelhető szolgáltatását javasoljuk!
  • Ha azt látod az elemzésben, hogy az online megjelenéssel van a legnagyobb elakadásod a honlapod, akkor a ►webfejlesztési szolgáltatásunkat pont neked találtuk ki.
  • Ha azt látod az elemzésben, hogy a megjelenésed küllemén lehetne csinosítani, akkor a ►webdesign szolgáltatásunk támogatását javasoljuk a számodra!
  • Ha minden megjelenésed rendben van, vagy nincs rendben, de magadtól is képes vagy az optimális mederben terelni a marketinged, de úgy érzed, hogy az ügyvitellel folyamatosan elcsúszol, lemaradásaid vannak az adminisztrációban, úszik a pénzügy, a könyvelés pedig őrjöng...akkor a ►virtuális asszisztencia a te kiegészítő segítő szolgáltatásod.

Van e bármiféle kötelezettséged az elemzés megvásárlása után?

Nincs. ☺ (ennél rövidebben le se tudnánk írni)


Vannak kedvezmények, engedmények?

Vannak bizony...és érdemes jó előre végig gondolni, hogy mit is szeretnél, mert annak tükrében komoly kedvezményeket tudunk adni. A kedvezmények megismeréséhez kattints IDE»»