Marketing tanácsadás

Kinek?

Szívesen dolgozunk Veled, ha a KKV szektor résztvevője vagy..

  • Ha teljesen kezdő vállalkozó vagy és tudod, hogy marketing elengedhetetlen a sikerhez.
  • Ha nem vagy már kezdő vállalkozó, de elakadtál valahol, nem jönnek vevők, nem azt a konverziót hozod, mint amit elvárnál, vagy ami a potenciálodból ki lehetne hozni.
  • Ha olyan vállalkozó vagy, akinek egy perc szabad ideje nincs, nemhogy a marketinggel foglalkozzon.
  • Ha nem szeretnél alkalmazottat fenntartani ezért, főleg abban az esetben ha időszakosan van szükséged marketing tanácsadásra.
  • Ha rendeltél már elemzést tőlünk, és ezt szeretnéd átbeszélni, szükséged van további tanácsokra, segítségre.

Mit ajánlunk?

A tanácsadás jellemzően személyes konzultáció. Kb. 2 órát vesz igénybe egy alkalom. Egy előre megbeszélt helyszínen, vagy akár a saját irodádban is lehetőség van a megtartására.

Fontosnak tartjuk a személyes kontaktust, mert a te cégedről, a te álmod megvalósulásáról beszélgetünk, úgy kell helyesen tanácsod adnunk (neked meg kapni), hogy értjük és érezzük a gondolataid, és terveid irányát.

Ha előzetesen elemzést is kértél, akkor lehetőséged lesz az elemzést átbeszélni, és az ebből kiinduló stratégiák elindításában is segítséget kapsz tőlünk.

Ha nem az elemzés kapcsán kéred a konzultációt, hanem teljesen más témában (de marketing területén), akkor kérünk, hogy dobj erről egy e-mailt, hogy felkészülhessünk.

Mit vállalunk?


A marketing tanácsadás egy konzultáció. Nem itt fogjuk megoldani a vállalkozásod fő problémáit, de megkapod az instrukciókat, hogy hogyan tereld helyes mederbe az elakadásokat. Minden marketing stratégia végső soron az eladást, és a konverzió növelést célozza meg. A tanácsadás után képes leszel önállóan helyes és megfelelő eszközöket és stratégiákat kiválasztani és működtetni.

A tanácsadás annak jó választás, aki egyébként rendelkezik marketing stratégiai és megvalósítási ismeretekkel, folyamatosan képzi magát, és képes napi szinten működtetni a reklámozást, és a hirdetés szervezést.

Mi történik veled a konzultáció után?


Ha rendeltél elemzést, akkor az átbeszélése után képes leszel a megfelelő stratégiát megalkotni, és ehhez tudni fogod mik a legalkamasabb eszközök amikkel sikerre tudod vinni.

Ha egyéb kérdéssel fordulsz hozzánk, akkor rá fogunk világítani a vélhetően helyes megoldásra, a bizonytalanságodat eloszlatjuk, és magabiztosan tudsz belevágni egy esetleges új piac meghódításába, vagy új termék/termék tulajdonság megismertetésébe, népszerűsítésébe stb.

Mindenféle külső segítség nélkül képes leszel önállóan végezni a marketing munkát, vagy helyes irányítással leszel képes kiadni ezt a munkát a kezedből. DE! Megtörténhet az is, hogy a tanácsadás befejeztél az válik világossá, hogy a hatékonyság érdekében külső szakmai asszisztencia bevonására lesz szükséged.


Időpont foglalás marketing tanácsadásra

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

További szolgáltatások