Tanulmányok, tapasztalatok

Ha úgy érzed, hogy nincs időd végig kísérletezni a különféle marketing csatornáid lehetőségeit, és a lehető legrövidebb időn belül szeretnéd megtudni, hogy mi az a terület, vagy mik azok a területek, ahol rá kellene kapcsolnod, akkor az #okoselemzést pont neked van kitalálva!

Román Katalin - elemző

15 éve dolgozom olyan cégek alkalmazásában, amik valamiféle szolgáltatással foglalkoznak. Ezen idő alatt kicsivel több, mint 3 évig webshopot működtető termék kereskedelemmel foglalkozó saját üzlet tulajdonosa voltam. 

Jelen vállalkozásaim legfőbb célja, hasznos, megfizethető,  családdal összeegyeztethető, és szakmailag számomra is kielégítő üzleti szolgáltatás létrehozása volt. 

Mivel a 15 évnyi szakmai tapasztalatom alatt több, mint 10 évig érintette a munkám a marketing különféle ágazatait, rájöttem, és rá is kényszerültem, hogy folyamatosan képezzem magam. 

Ezért döntöttem úgy, hogy megalapítom a marketingelemzes.hu oldalt. Az önképzések, és tanfolyamok, online kurzusok, könyvek feldolgozása nem kevés időt és energiát követelt. (Persze ezeket most mind kamatoztatni tudom...). Így elkészítettem egy gyors, és hatékony elemző módszert, amit azon KKV tulajdonosok és vezetők számára ajánlok, akik szintén csínján vannak eleresztve a legértékesebb kincsünkkel, az időnkkel. 

Ez is hozzám tartozik